Advertisement
Locatie: HOME > Endocrinologie > Centrul Medical Dr. D 

Centrul Medical Dr. D

Vizualizari: 5459 | Data actualizare: 31.03.2014

Telefon: 0256.201.890

Prezentare unitate

Centrul Medical Dr. D

Centrul Medical Dr. D din Timisoara ofera servicii complete de nutritie si endocrinologie: DXA, ecografie ductala, examen clinic, EKG, exoftalmometrie, ecografie clasica tiroidiana, color Doppler, Power Doppler, elastografie in timp real, sonoelastografie, nutritie personalizata, diabetologie.  Centrul Medical Dr. D

 CAUTI un centru medical care efectueaza evaluari medicale complete?

 

APELEAZA la serviciile Centrului medical Dr. D!

Centrul Medical Dr. D este unicul centru  din vestul Romaniei care ofera o evaluare mamara complexa: aprecierea contextului hormonal punctual pentru fiecare caz in parte, ecografie ductala (cu respectarea reperelor anatomice mamare), ecografie Doppler (evaluarea vascularizatiei tumorale si a vitezei vaselor  tumorale), elastografie in timp real cu aprecierea duritatii si riscului de malignitate a nodulilor (cea mai noninvaziva metoda de discriminare a nodulilor potentiali maligni de cei benigni).

Centrul medical Dr. D ofera de asemenea servicii legate de patologia osoasa, dar si  cele mai bune solutii in combaterea suplusului ponderal prin intermediul nutritiei clasice a scolii romanesti, ale nutritiei integrative a scolii americane si ale nutritiei holistice.

 Personalul Centrului Medical Dr. D este format din:

 • Dr. Dana Stoian
 • Dr. Corina Hogea
 • Dr. Adrian Petre

 • Dr. Delia Ratiu

 • Dr. Caraivan Madalina
  In relatii contractuale cu CJAS.

 • Psiholog Adina BERAR

 

Contacteaza-ne ACUM!


Servicii medicale

 va ofera:
DXA
 • metoda standard de diagnostic a oteoporozei,  singura metoda validate de diagnostic, prescriere de medicatie si urmarire a eficacitatii tratamentului.
PUNCTIA TIROIDIANA CU AC FIN
 • standarul European si American al evaluarii nodulilor tiroidieni este urmatorul: examen clinic, ecografie tiroidiana, cu ecografie Doppler si elastografie in timp real, cu ecografe de inalta calitate si personal calificat, analize de sange, punctie cu ac fin
ACUPUNCTURA
 • pentru  dureri de spate, probleme articulare, slabit, renuntare la fumat, probleme respiratorii, digestive, probleme ginecologice, probleme mentale si emotionale, relaxare si eliminarea stresului, intarirea imunitatii.
DIABETOLOGIE
 • analize specifice, diagnosticarea tulburarilor metabolismului glicemic, alcatuirea unui regim alimentar, evaluare metabolism lipidic, evaluarea statusului ponderal, evaluare a procentului masei de tesut adipos si muscular, masurare compozitie corp.
ECOGRAFIE DUCTALA
 • fata de metodele clasice ecografice, ecografia ductala pune in evidenta leziuni mici, premaligne, prin evidenţierea detaliilor anatomice ale sanului.
ELASTOGRAFIE
 • o noua metoda de diagnostic ecografic a formatiunilor nodulare cu ajutorul aparatului Hitachi 7500 dedicat evaluarii compartimentului mamar si tiroidian. Trasducerul utilizat este unul special pentru tiroida si san. Doar in cadrul Centrului Dr. D puteti fi examinati cu un asemenea aparat specializat pentru patologia mamara si tirodiana.
ENDOCRINOLOGIE
 • patologie tiroidiana (screening/evaluare/diagnostic/tratament), diagnostic si tratament afectiuni ovariene, infertilitate si sterilitate, evaluare completa si complexa sindrom metabolic, combatere simptome de menopauza.
MEDICINA HOLISTICA
 • tratarea si ingrijirea fiintei umane ca intreg.
NUTRITIE PERSONALIZATA
 • evaluare jurnal alimentar, interviu si stabilirea obiceiurilor alimentare/ orar mese/ ritm de viata, stabilire principale greseli de alimentatie, recomandarea schimbarilor stilului de viata, precizare dieta personalizata, couching pe parcursul intregului program, sfaturi in legatura cu miscarea, reevaluare periodica completa.
JURNAL DIETA
 • jurnalul alimentar al pacientului
SONOELASTOGRAFIE
 • metoda complementara de evaluare a patologiei mamare, care FACE DIFERENTA! Momentan formatiunile nodular mamare sunt evaluate dupa un scor BIRADS, care cuantifica probabilitatea de benignitate versus malignitate, apreciata de catre medicul examinator.

Trimite mesaj

Trimite acum un mesaj acestei unitati medicale folosind formularul de mai jos:
Introduceti exact codul de securitate de mai sus:

Telefon: 0256.201.890

Adresa:

 • str. Patriarh Miron Cristea nr. 9 ap. 4, Timisoara, jud. Timis
Localizare Centrul Medical Dr. D Timisoara

Vizualizare hartă mărită

Cartier: Cetate

Orar:

Luni - Vineri:09.00 - 19.00

Fax: 0256.201.890

Adresa email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Adresa WEB: http://www.nutritietimisoara.roGALERIE FOTO:


Centrul Medical Dr. DVezi si alte cabinete, clinici, unitati medicale din categoriile:


MedicinaTimisoara.ro - Ghidul serviciilor medicale din Timisoara


RSS

Cauta in Timisoara


Farmacii in Timisoara

farmacii timisoara

Vizitatori Online