RAȚIONAL MED - Clinică privată de medicina muncii - Ambulanță privată

RAȚIONAL MED - Clinică privată de medicina muncii - Ambulanță privată

Actualizat la
07.09.2020
15193
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0256 219 901; 0728 326 300
Trimite Mesaj
Centrul Medical RAȚIONAL MED lucrează în slujba sănătății dumneavoastră și oferă gama completă de servicii de urgență, medicina muncii, medicină generală și policlinică medicală. Rațional Med are grijă de sănătatea pacienților săi încă din anul 2001 oferind consultații, analize de laborator și investigații paraclinice de medicina muncii.

Dispunem de medici bine instruiți și ambulanțele Rațional Trans-Med, mereu pregătite pentru orice tip de urgențe. Ambulanțele noastre asigură transporturi medicale asistate interspitalicești, de la domiciliul pacientului la unitatea sanitară, între unitățile sanitare, de la unitatea sanitară la domiciliul pacientului, intrajudețean, interjudețean, intern și internațional în regim de 24/24 ore și 7/7 zile. Pe lângă toate acestea, asigurăm asistență medicală și la meciurile de fotbal, concerte, manifestări sau manifestații.

Avem în dotare aparatură portabilă, pacienții având opțiunea de a efectua investigații medicale la sediul beneficiarilor. Fiecare ambulanță are în dotare următoarele: sistem de climatizare față - spate, scaun cu rotile, targă mobilă și rigidă, saltea, defibrilator, injectomat, dispozitiv de perfuzare, EKG portabil, monitor ECS, oxigen portabil, trusă de urgență, medicație etc. Toate ambulanțele sunt în permanentă legătură cu un dispecerat, cu înregistrarea tuturor convorbirilor, echipajele ținând mereu legătura prin sisteme de comunicare prin stații radio fixe, mobile și telefoane mobile. Astfel, Rațional Med deține o politică de prețuri avantajoase, promite flexibilitate, rezolvare promptă a problemelor beneficiarilor, o echipă cu înaltă pregătire profesională și aparatură performantă, de înaltă calitate!

Rațional Med desfășoară activități de medicina muncii în județele: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Mehedinți, Bihor, Hunedoara, Alba, Cluj, Iași, Olt și București.

Doctori
OFTALMOLOGIENEUROLOGIE
Dr. primar. Silvia Berghian
Dr. spec. Adina Berghian
Dr. spec. Andreea Cirti
Dr. Adriana Pava
ORLECOGRAFIE
Dr. spec. Theodora MateescuDr. spec. Loredana Stirb
GINECOLOGIECARDIOLOGIE
Dr. primar Caragia MihaelaDr. primar Adrian Hodorogea
MEDICINA DE FAMILIELaborator
Dr. primar Dobos Valentina
Dr. spec. Nedela Nicolae
BIOCLINICA SA

Servicii medicale RAȚIONAL MED - Clinică privată de medicina muncii - Ambulanță privată

MEDICINA MUNCIIURGENȚE (SERVICII DE URGENȚĂ)
CONSULT MEDICAL LA DOMICILIU
MEDICINA DE FAMILIE, GENERALĂ
ECOGRAFIE
PSIHOLOGIE
RationalMed

Date de contact: RAȚIONAL MED SRL

 • Telefon: 0256 219 901; 0728 326 300
  Fax: 0256 219 903
 • Cartier: Zona Telegrafului
 • Orar: 24/24
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://rationalmed.ro
 • Adresa:
  • Strada Zurich, Nr. 48, Timișoara