Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora

Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora

Actualizat la
02.09.2020
17515
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0723 334 073; 0256 452 311
Trimite Mesaj
Cabinetul de Dermato-Venerologie Petrescu Teodora oferă consultații și tratamente pacienților de toate vârstele, de la o zi de viață până la 100 de ani și peste, având boli ale pielii, ale unghiilor, ale părului sau boli venerice.
Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora

Obiectivele cabinetului

Dezideratul acestui cabinet este un diagnostic cât mai rapid și precis și un tratament eficient pentru rezolvarea problemelor dermatologice ale pacientului. Condus de Dr. Petrescu Teodora, medic primar dermato-venerolog cu o experiență în domeniul dermatologiei de peste 20 de ani, cabinetul dispune de condiții bune de diagnosticare în domeniul dermatologiei și de o aparatură radiochirurgicală nouă și modernă.

Pacienții care apelează la cabinetul nostru pot scăpa de furuncul, chist, unghie încarnată, îndepărtarea verucilor vulgare, papiloamele virale, keratozele actinice și veruci seboreice prin cauterizare cu radiocauterul sau aplicații de zăpadă carbonică. De asemenea, sunt examinate și urmărite prin dermatoscopie tumorile cutanate. Cei care apelează la serviciile noastre pot face, de asemenea, teste cutanate pentru dermatită alergică de contact, iar în scop diagnostic efectuăm biopsii din diferite leziuni cutanate.

                 Motto-ul acestui cabinet este: Un ten frumos și curat, fără coșuri, fără pete, fără riduri” .

Pentru tenul cu probleme recomandăm curățarea de ten, un tratament cosmetic în cadrul căruia se îndepărtează punctele negre, punctele albe și coșurile. Este util în tratamentul cosmetic al acneei și se recomandată oricărei persoane care dorește o îngrijire atentă a tenului. Peelingul chimic înseamnă îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii utilizând diferite substanțe, în scopul îndepărtării petelor, a cicatricilor și a ridurilor superficiale. Efectuăm un peelig chimic mediu, într-o singură ședință, având o bogată experiență de peste 12 ani, de acest tratament beneficiind peste 1000 de pacienți.

În ceea ce privește injectarea de riduri, utilizăm toxina botulinică pentru ridurile de expresie de la nivelul frunții și din jurul ochilor, și acidul hialuronic pentru ridurile mai adânci de la nivelul glabelei și șanțurilor nasogeniene, pentru mărirea pomeților, mărirea buzelor și ridicarea colțurilor gurii.

În urma achiziționării unei aparaturi moderne, cabinetul oferă noi servicii: epilare definitivă, microdermabraziune, mezoterapie, dermapen. Toate aceste servicii vi le oferim într-un spațiu nou, modern, civilizat, localizat pe str. Iuliu Maniu, fosta Reșiței, la intersecția cu linia de tramvai, lângă restaurantul Unic.

                                                                 Programările se pot face la numerele de telefon 0723-334073 și 0256-452311.
                                                           

Pentru informații ne puteti contacta și pe adresele de e-mail:

/ dora-petrescu@yahoo.com


Servicii medicale Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora

Consultații pentru boli de piele
Consultații pentru boli venerice
Cauterizări veruci și papiloame
Tratament chirurgical furuncul, unghie încarnată și chist sebaceu
Curățări de ten
Peeling chimic
Injectări de riduri
Tratamente cu zăpadă carbonică
Epilare definitivă
Microdermabraziune
Mezoterapie
Dermapen

Date de contact: Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora

 • Telefon: 0723 334 073; 0256 452 311
  Fax: 0256 452 311
 • Cartier: Iosefin (langa hotel Ambasador)
 • Orar:
  • Luni, Miercuri, Joi: 13:00 - 20:00
  • Marți, Vineri: 09:00 - 16:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.dermatonet.ro/
 • Adresa:
  • B-dul Regele Carol I, Nr. 23, Ap. 5 SAD, intrarea pe b-dul Iuliu Maniu (fosta Reșiței)