PSOREMISS - Tratament psoriazis fără cortizon, alte tratamente dermatologice

PSOREMISS - Tratament psoriazis fără cortizon, alte tratamente dermatologice

Actualizat la
09.11.2020
14616
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0256 302 589
Trimite Mesaj
PSOREMISS este o clinică în cadrul căreia se tratează, fără cortizon, psoriazisul și alte probleme dermatologice și face parte din rețeaua de clinici medicale private - Medical On Group. Cea din urmă este recunoscută ca lider în domeniul urologiei/sexologiei, proctologiei, dermatologiei și flebologiei. Aceasta se remarcă prin inovație, dezvoltare de noi specializări medicale și are ca obiectiv principal îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și sporirea calității și confortului vieții. În România se regăsesc 14 centre ale rețelei, în orașe precum: București, Constanța, Brașov, Timișoara, Craiova, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamț, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea.

La PSOREMISS beneficiți de consultații dermatologice și tratamente speciale pentru psoriazis – fără corticoizi! Psoriazisul este o boală de piele care afectează circa 3% din populație și se caracterizează printr-o înnoire exagerat de rapidă a pielii care poate afecta și articulațiile.

Clinica PSOREMISS, cu o activitate de 18 ani în România, oferă un tratament care ajută la curățarea rapidă, optimă  sau reducerea considerabilă a leziunilor. Cremele folosite nu conțin cortizon și nu conduc la dependență. Acestea au în compoziție o loțiune pe bază de Gilzonit de la Marea Moartă, la care s-au adăugat extracte naturale cu efecte antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii și asigură eficacitate și lipsa efectelor adverse.

Pentru că MEDICAL ON GROUP oferă grijă și o atenție sporită sănătății tale, îți pune la dispoziție, pe lângă serviciiile medicale PSOREMISS, și tratamente fără operație și fără internare pentru hemoroizi, fisuri anale, afecțiuni ano-rectale, impotență, ejaculare precoce, ulcer varicos, plăgi cronice și servicii de estetică medicală. Toate acestea se regăsesc în clinicile PROCTOLINE, CLINICA ON și VARICOLINE, părți componente ale rețelei MEDICAL GROUP.

Servicii medicale PSOREMISS - Tratament psoriazis fără cortizon, alte tratamente dermatologice

 •   Consultații și tratamente dermatologice
 •  Consultații și tratamente pentru psoriazis


Pentru informații suplimentare și/sau programări sunt la dispoziție următoarele: tel.0256-302.589 sau www.psoremiss.ro sau http://www.medicalongroup.ro/

Date de contact: MEDICAL ENTERPRISES SRL

 • Telefon: 0256 302 589
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Zona Badea Cârțan
 • Orar:
  • Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 (cu programare)
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.medicalongroup.ro
 • Adresa:
  • Strada Simion Bărnuțiu, Nr. 7, Timișoara