Dr. Amina Shammat - Chirurgie Plastică

Dr. Amina Shammat - Chirurgie Plastică

Actualizat la
21.04.2021
248
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0759 147 464
Trimite Mesaj
Dr. Amina Shammat este medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă. Serviciile medicale oferite includ chirurgia mâinii (sindrom de canal carpian, sindrom de canal Guyon, Trigger finger (Deget in resort), Mallet Finger, Maladia Dupuytren, Maladia de Quervain, tendinopatii, neuropatii, etc.), chirurgia tumorilor tegumentare și subtegumentare (chist sinovial, lipom, chist epidermoid, xantelasmă, etc.), tratament botox (riduri, transpirație abundentă - hiperhidroză), corecție cicatrici.

La Dr. Amina Shammat obiectivul este restaurarea sau îmbunătățirea funcției și a aspectului prin diverse proceduri de reparare sau de reconstrucție, care includ și transplantul de țesuturi sau tehnici microchirurgicale.

Dr. Amina Shammat vă invită să discutați în cadrul unei consultații despre dorințele și așteptările pe care le aveți cu privire la îmbunătățirea aspectului fizic. Cu o serie extinsă de tehnici și proceduri, vă va prezenta opțiunea perfectă care să vă aducă rezultatele dorite, fără complicații.

Dr. Amina Shammat

Servicii medicale Dr. Amina Shammat - Chirurgie Plastică

Chirurgia mâinii: Sindrom de canal carpian, sindrom de canal Guyon, Trigger finger (Deget in resort), Mallet Finger, Maladia Dupuytren, Maladia de Quervain, tendinopatii, neuropatii, etc. 
Chirurgia tumorilor tegumentare și subtegumentare: Chist sinovial, lipom, chist epidermoid, xantelasmă, etc.
Tratament botox: Riduri, transpirație abundentă (hiperhidroză)
Corecție cicatrici 

Date de contact: HAND CLINIC SRL

 • Telefon: 0759 147 464
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Piața Vasile Adamachi
 • Orar: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.facebook.com/Dr-Amina-Shammat-Chirurgie-Plastica-102294945275003/?ref=page_internal
 • Adresa:
  • Piața Vasile Adamachi, nr. 4, Timișoara