MEDVARIX - Tratament pentru varice, flebectomie, laser endovascular, cosmetică, dermatologie

MEDVARIX - Tratament pentru varice, flebectomie, laser endovascular, cosmetică, dermatologie

Actualizat la
26.01.2022
28356
Vizualizări
Trimite Mesaj
MEDVARIX este o clinică chirurgicală privată, specializată în diagnosticul și tratarea varicelor și al hemoroizilor. Alături de aceste specializări principale, clinica oferă chirurgie plastică, chirurgie estetică și consultații de chirurgie generală și mică chirurgie, dermatologie și ecografie.

Specialiștii utilizează metode de tratament moderne, minim invazive, precum și ultima generație de aparate, atât în domeniul investigării și diagnosticului, cât și în domeniul tratamentului.

Varicele sunt acele vene lărgite, care se dezvoltă sub piele, boala varicoasă fiind o boală de familie. Apariția varicelor poate proveni și de la schimbările hormonale care apar la pubertate, sarcină sau menopauză, la fel ca și în cazul administrării de estrogen, progesteron sau anticoncepționale. În cazul venelor mici și foarte mici, este indicat tratamentul cu laser transcutanat care elimină aceste semne inestetice.

medvarix-2-850x400
Printre tratamentele utilizate în clinică se numără și scleroterapia, folosită ca metodă alternativă pentru tratamentul chirurgical. Această metodă rezolvă colateralele venoase de calibrul mediu, varicele restante după safenectomie sau flebectomii. Cu ajutorul unei injecții de sclerozant (agent chimic) la lumenul venei anormale (sau a rețelei venoase) ce irită vasul și conduce la fibroza lui, închide lumenul venei de lucru necorespunzătoare.

Specialiștii utilizează ecografia doppler ca metodă de diagnosticare a bolilor venoase, putând astfel să desfășoare o investigaţie imagistică a patologiei vasculare. Iar pentru pacienții care doresc să înlăture cât mai rapid varicele și să-ți reia activitatea cât mai curând, clinica oferă tratamentul cu laser endovascular al venei safene interne.

Clinica MEDVARIX este un centru de excelență în terapia varicelor și a hemoroizilor, efectuând, totodată, consultații pentru obezitate, chirurgie generală, chirurgie estetică și plastică, dar și consultații dermatologice sau ecografie.


Echipa MEDVARIX
Prof. Dr. Duta Cirpian
Dr. Barjica Daniela
Medic
Dr. Abdulah Salim
Medic
Dr. Oros Lavinia
Medic
Dr. Hordovan Eniko    
Medic
Dr. Paul Medelan    
Radiolog
Dr. Virgil Nicolaescu
Anestezist
As. Radu Luciana
Asistenta
As. Negrea Ileana     
Asistentă
As. Benes Loredana
Asistenta
Dorina Radulescu
Registratoare Medicală
 Mirela Pirvulescu    
Registratoare Medicală
Corina Blidariu
Registratoare Medicală
 Incrusnato Valentina Mariana    
Registratoare Medicală

Servicii medicale MEDVARIX - Tratament pentru varice, flebectomie, laser endovascular, cosmetică, dermatologie

Tratamente
Laserterapie transcutanatăBoala varicoasăEcografie
Laser endovascularScleroterapieFlebectomie

Date de contact: SC MED VARIX SRL

 • Telefon: 0256.443.625
  Fax: 0256.443.625
 • Cartier: Timisoara
 • Orar:
  Luni - Vineri:8:00 - 20:00
  Sâmbătă:8:00 - 14:00
  Duminică:Închis
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.medvarix.ro
 • Adresa:
  • Bulevardul Take Ionescu, Nr. 51, Timișoara, jud. Timiș